Pumpcenter hjälper er från start till mål

Att installera en värmepump är ett stort projekt, men det behöver inte vara komplicerat. Vi jobbar i enlighet med dessa fyra steg:

 

1. Hembesök och offert

Det första steget är att vi kommer hem till dig för att utvärdera ditt behov och ge en offert. Vid hembesöket kommer vi att prata med dig om din fastighet, dina uppvärmningsbehov och din budget. Vi kommer också att inspektera ditt hem för att se om det finns några faktorer som kan påverka installationen.

 

2. Projektering och installation

När du har godkänt offerten kommer installatören att ta fram en projektplan. Planen kommer att inkludera en detaljerad tidsplan för installationen, samt en lista över material och utrustning som krävs. Installationen av en värmepump tar vanligtvis en till två dagar. Installatören kommer att montera både inne- och utedelen, samt ansluta värmepumpen till ditt befintliga värmesystem.

 

3. Drift och genomgång

När installationen är klar kommer installatören att ge dig en grundlig genomgång av din nya värmepump. Du kommer att lära dig hur du använder den och hur du sköter den. Installatören kommer också att ställa in värmepumpen efter dina behov. Detta inkluderar att ställa in temperatur, luftfuktighet och andra parametrar.

 

4. Garanti och service

Samtliga våra värmepumpar kommer med en garanti på 5 år. Garantin täcker fel på både utrustningen och arbetet. Vi rekommenderar att en service utförs efter 2 år. En service innebär att din värmepump kontrolleras och underhålls, vilket hjälper till att förlänga dess livslängd.

 

Denna artikel handlar om: värmepump, installation, projektering, offert, hembesök, drift, genomgång, garanti, service.